Ordförande Joakim Engberg informerar

Kära medlemmar!

Många rykten har cirkulerat det senaste kring vad som kommer hända med GBGMMA efter sommaren. Som många av er vet, så har vi i styrelsen länge letat efter en ny lokal som passar oss bättre.

Efter ca 2 år av letande, utan att hitta något, så fick vi ett erbjudande på som vi tror kommer passa oss helt perfekt! Med den nya lokalen följer även nya resurser och en ny struktur.

Den nya lokalen kommer ligga i Frölunda, på August Barks gata 2. Lokalen håller just nu på att renoveras och anpassas efter våra behov och önskemål.

Två personer som gjort det möjligt för oss att göra denna flytt är August Wallén (Fighter Centre) och Daniel Högström (Bulldog Media Group). De kommer in med stort ekonomiskt och administrativt stöd i utvecklingen av vår förening och vårt brand. Dessa herrar har hjälpt oss att uppnå ett rad mål som styrelsen har satt upp för föreningen som en ordentlig reception, daglig städning och  en shop med utrustning och helt nya resurser för marknadsföring. Den nya strukturen kommer tillåta oss att lägga 100% fokus på det vi vill och älskar att göra, att att utveckla föreningen och träningen till högsta möjliga standard.

Vi inser att det kan finnas viss oro kring att nya aktörer kommer in men vi vill poängtera att detta inte kommer påverka föreningen eller hur träningen bedrivs på något sätt. Vi kommer behålla samma instruktörer, samma styrelse och samma sköna känsla. Vi kommer även utöka antalet kampsporter du kan träna med Boxning och Krav Maga. Av denna anledning kommer vi byta namn till GBG MAC (Martial arts Center) för att visa att vi inkluderar mer kampsport i vår förening. Loggan får sig en uppdatering, men kommer till största delen se likadan ut. Hemsidan och betalningen kommer även den få sig ett uppsving.

Vårt kontrakt i Kortedala löper ut den 31 maj så som ni inser så har vi en hel del jobb att göra! Den 27-30 Maj så kommer vi behöva så mycket hjälp det bara går. Då ska utrustning flyttas till ett lager och resterande som vi inte behöver kommer att slängas. Detaljer kommer postas i FB-gruppen men notera gärna dessa datum så vi kan hjälpas åt och bli klara snabbt!

På grund av att lokalen renoveras, kan vi inte flytta in i vårt nya hem förrän den 8 augusti (för er som tränat tidigare), nybörjare börjar den 22 augusti. Träning under sommaren kommer att ske utomhus. Separat schema för sommaren kommer att komma inom kort.

Med anledning av namnbytet kommer vi ha ett extra årsmöte i vår nuvarande lokal den 15 maj kl 13:00 alla medlemmar är självfallet välkomna.

Även ni som är aktiva medlemmar kommer att behöva göra en ny intresseanmälan >>> här <<< detta för att godkänna GDPR med mera.

Vi söker även personal till receptionen. Så om du kan tänka dig att jobba någon dag i veckan så hör av dig till mig. Har du andra frågor kring flytten så går det bra att höra av dig.

Vi hoppas att ni är lika taggade som oss på att börja ett nytt kapitel i GBGMMAs  historia. Vi ses på mattan!

/Joakim