Klubben där allt är möjligt

MMA

MMA är en kampsport som täcker tekniker från alla aspekter inom fighting. Man kombinerar stående fighting med slag och sparkar, brottning och nedtagningar, grappling samt slag på marken.

MMA är en kombination av tekniker och stilar som ger utövaren ett komplett game som täcker alla distanser och områden inom obeväpnad kampsport.

Ett pass är 90 minuter med nivåer från nybörjare upp till elit och aktiv tävlingsgrupp. Ett pass innefattar teknikträning, sparring och fys. MMA är tuff och krävande träning som tränar alla aspekter så som styrka, kondition och uthållighet. All träning sker under kontrollerade former med säkerhet i första rummet. Joakim Engberg är huvudansvarig för MMA-träningen på GBG MAC.

Alla våra MMA-medlemmar kan gå på Submission Wrestling-passen för att träna mer på brottning och grappling utan extra kostnad. Ett SW-pass är 90 minuter och sträcker sig från nybörjare till avancerad-nivå och innehåller både teknikträning samt sparring. Sebastian Palmdahl är ansvarig för submission wrestlingen på GBG MAC.

Varför träna hos oss?

Utveckling

Utmana dig själv på alla plan och nivåer

Stjärn-instruktörer

Ser till att du uppnår dina mål

Tävling

För dig som vill satsa högre