EM guld och brons!

Precis som förväntat levererade våra fantastiska fighters, Nikolija Milosevic och Hanna Palmqvist dominanta matcher under EM 2022. Nikolija kammade hem guld medan Hanna förlorade i semifinal och tog hem brons till Sverige. Nikolija var dominant i alla sina matcher och vann med TKO i samtliga.
Hanna var även hon dominant i sina matcher, men förlorade tyvärr då domaren avbröt matchen efter att hon snubblade. Ett omtvistat beslut, men något som en får acceptera. Vi är oavsett stolta och imponerade av sättet som våra fighters presterade och kämpade under årets EM.

Fina Nikolija redo för fight!
Magdalena Czaban är en fighter som varit och tränat med oss på GBGMAC flera gånger, tillsammans med Lukasz Brzeski som är aktiv inom UFC. Vi har ett fint samarbete med flera polska klubbar och har gjort kunskapsutbyten med både fighters och coacher. Hon gjorde historia och tog hem sitt tredje EM guld och har lyckats i två olika viktklasser. Bra kämpat Magdalena!

Det nuvarande svenska landslaget, med våra fina fighters längst ner till höger.

Bra kämpat gänget, nu vilar vi och sen är det dags att träna inför VM!