Våra damer gör oss stolta!

Som många vet är vi en klubb med stark kvinnlig närvaro på tävlingsarenan.
I VM i år har vi både Nikolija ’Queen Beast’ Milosevic och Hanna ’Hannimal’ Palmqvist som representerar klubben, där Hanna lyckats ta sig till semifinal och tagit hem brons för Sverige. Nikolija fortsätter tävla i veckan för att förhoppningsvis ta hem guld i VM en andra gång, under Serbiens flagga, men alltid representant för GBG MAC!

Vidare har vi Cornelia ’Conny Future’ Holm som tillkännagivit att hon kastar in hatten i ringen för att tävla om 1 miljon kronor i Professional Fighters League. Cornelia är den första svenska kvinnan som får möjlighet att tävla i PFL, där svensken Sadibou Sy tog hem vinsten förra året.

Som vanligt är vi stolta, imponerade och taggade att se vad våra damer fortsätter att åstadkomma. Go, fight, win!