I AM WITH CORNELIA HOLM @PFL

Lördag den 25e Mars är det dags för en av våra fantastiska fighters att ännu en gång göra oss stolta i TV rutan!
Ingen mindre än Cornelia ’Conny Future’ Holm kommer möta polska motståndet i Marta ’Wadera’ Waliczek. Martas alias ’ Wadera’ betyder skruvstäd på polska, så vi kan nog förvänta oss bra grappling i denna kommande match, där Cornelia får möjlighet att använda sin bakgrund som brottare. PFL är en extra spännande tävling än vanligt, då Cornelia har möjligheten att vinna 1 miljon dollar om hon tar sig till final. Läs mer om PFL och poängsystemet här.

Ni kan se matchen på lördag genom att ladda ner PFLs streaming service här.

Oavsett om ni har möjlighet att se fighten eller inte, ladda ner vår bild på Cornelia, tagga henne @connyfuture och @gbgmac_official på instagram för att visa ditt stöd nu när hon och coach Engberg kämpar i Newcastle!