Flytthjälp och avslutningsfest!

Hej alla fina medlemmar!
Sommaren närmar sig med stormsteg och vi har två datum som vi gärna vill att ni har koll på.

Den 4e Juli kommer vi flytta från vår nuvarande lokal i Väktarskolan, till vår sprillans nya lokal på August Barks gata 2. Vi ses utanför nya klubblokalen klockan 09.00! Detta är ett jättebra sätt för både nya och gamla medlemmar att få hänga lite utanför träningen och lära känna varandra.

Utöver detta planerar vi en sommaravslutning den 17e Juni. Klockan 15.30 kommer vi vara på plats och ta en ledig grill på Askimsbadet, så när ni kommer dit- leta efter grillplatserna och GBGMAC t-shirts! Om ni är helt vilse går det alltid bra att skriva till oss på instagram i DM så leder vi er rätt.
Vi står för korv och bröd, resten får ni ta med er efter egen smak och intresse.
Hoppas att vi ses där, champs!