Hjälp oss stötta Cancerfonden!

GBGMACs tyngsta charmtroll Zvonimir ’The Croatian Sensation’ Kralj har nu skrivit kontrakt med Muay Thai for Life där han planerar att delta i deras gala den 28e Oktober.
Zvonne är som ni vet en MMA fighter, men eftersom MMA är en väldigt mångsidig kampsport finns det ofta möjligheter för MMA fighters att visa sina färdigheter i andra kampsporter. Zvonne kommer alltså tävla i Muay thai och ta sig an utmaningen att tävla under annorlunda regler än han är van vid. Matchen kommer ske under MTFLs gala som är i samarbete med Cancerfonden. All vinst från galan kommer gå till Cancerfonden för att rädda liv. Utöver detta engagemang har Zvonne lovat att skänka hela sin lön till Cancerfonden för att vidare stötta forskningen mot cancer.
Vi på GBGMAC är måna om allas hälsa och välfärd och blev väldigt inspirerade och stolta över Zvonnes engagemang. Med anledning av detta har även vi startat en insamling på cancerfondens hemsida, där ni kan donera valfri summa till cancerfonden redan nu!
KLICKA HÄR för att hjälpa oss nå målet om 10.000 kronor. Alla slantar räknas och all hjälp tas tacksamt emot. Har du inte pengar att donera just nu? Dela insamlingen på dina sociala medier så vi når vidare till andra!