Info inför terminsstart!

Schema, terminsstart och grupptillhörighet

Vi har uppdaterat alla idrotters scheman inför höstterminen 2023, du kan hitta dem här. Denna gång är det flera stora förändringar i schemat. Även om en hel del grupper ligger kvar på samma tider så är det viktigt att du dubbelkollar din grupps dagar, tider och hall!

E-post om Grupp
Under de kommande dagarna kommer mail med information om grupptillhörighet att gå ut till alla medlemmar. Observera att man inte får hoppa mellan grupper. Tillhör man tex fortsättare så tränar man med den gruppen. Har du funderingar kring din grupptillhörighet så får du gärna kontakta oss, men läs informationen nedan först!

Tag
I nya lokalen kommer vi ha ett tag-system för insläpp. Det är genom tagen som vi tar närvaro. Har du inte betalat medlemskap kommer inte din tag att fungera i dörren, och utan tag kommer du inte in på din träning. Om du tappar bort din tag eller genomgående glömmer den vid träning blir du debiterad 50kr för insläpp eller ny tag.

Kvar i nybörjargrupp?
Om man har gått i en nybörjargrupp och har haft låg närvaro är det möjligt att man får köra i nybörjargruppen även till hösten.

Säkerställ att du får mail
Alla mail går ut idag torsdag den 6 juli , men vår server sprider ut mailen och skickar några i taget. Om du inte har fått mail inom ett till två dygn, skriv till oss så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail (som båda blockerar många mailutskick). Vi rekommenderar gmail. Räkna med några dagar för svar då vi får många mail.

Terminsstart för befintliga medlemmar
Höstterminen kör igång från och med den 7 augusti för fortsättare och upp.

Slutat träna?
Har du sagt upp ditt medlemsskap men får mail ändå? Formellt ligger du kvar i en grupp till dess dess uppsägningstiden gått ut.

Nybörjare
Nybörjargrupperna kör igång från och med den 21 augusti. Är du en intresserad nybörjare så gör gärna en intresseanmälan! Vill du provträna så kan du läsa om det här. Garanterad plast i en grupp får man efter att man tecknat autogiro. När en grupp är full så stängs den.

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på GBGMAC här.