Anton Turkalj tillträder på UFC 293 Main Card

Nu på söndag den 10e september går UFC 293 av stapeln i Sydney, Qudos Bank Arena. Main eventet utgörs av den regerande mästaren i middleweight division [84kg] Israel Adesanya (24-2-0) mot utmanaren Sean Stickland (27-5-0).

Ingen mindre än vår stjärna Anton ”The Pleasure Man” Turkalj (8-2-0) fightas på kortet och kommer vara första matchen på main cardet. Han möter australiensaren Tyson Pedro (9-4-0) i Light Heavyweight divison [93 kg]. Hans största match någonsin. Ni kan visa er stöttning genom att dela ”I’m with Anton” postern som vi kommer lägga upp på fredag.

UFC 293 poster på Tyson Pedro och Anton Turkalj. Till höger hittar ni deras statistik.

Anton och Coach Engberg är redan på plats för att göra de sista förberedelserna inför matchen. Är man intresserad av att följa dem på nära håll kan ni hitta dem på Instagram under namnen @antonturkalj och @coachengberg.

Eventet sänds Live på Viaplay eller Main Event on Kayo (PPV) 12pm AEST, dvs 04.00 svensk tid.

Mer info om eventet: Presskonferensen är på torsdagen den 7e september med start klockan 10.00 svensk tid och den ceremoniella invägningen är på fredag den 8e september klockan 12.00 svensk tid.