GBG MAC på stridståg!

Denna helgen har vi ett gäng fighters som ska tävla.

PFL -postern på Cornelia Holm och hennes motståndare.

Den 30e september fightas Cornelia ”ConnyFuture” Holm (6-5-0) i PFL Europes semifinal i Flugvikt: 56,7 kg (125 lbs). Hon möter Dakota ”Dangerous” Ditcheva (8-0-0) från UK, trefaldig Muay Thai världsmästare. Denna matchen vill ni inte missa då två före detta världsmästarinnor går in i buren för att möta varandra. Ni kan vara beredda på att det kommer bli en tuff och nervkittlande fight. En klassisk wrestler vs striker matchning. Den som vinner går vidare till final och kommer därmed få chansen att fightas om 100,000$. Mycket som står på spel!

ConnyFuture nu tar vi hem det här!

Galan streamas på dazn.com klockan 17.00 svensk tid.

Samma datum återvänder Wolf fight promotion med sin åttonde gala i Halmstad Arena.

På denna galan åker en armé från klubben för en take over!

John Oldenqvist (1-1-0) är en av våra mest rutinerade fighters. Han vann sin senaste match med en brutal knockout och som amatör har han vunnit bältet på WOLF. På denna galan går han in i buren som proffs och möter en erfaren fighter, Denislav ”Black Mamba” Hadzhiev (2-2-0).

Sedan har vi två amatör-fighters, Alexander Håkansson och Joel Jensen som fått titelmatcher och fightas om bältet i varsin viktklass. Alexander Håkansson (11-2-0) möter Linus Jönsson (3-3-0) från Fit4fight i Weltervikt [77,1kg] och Joel Jensen (1-0-0) möter William Swärd (4-0-0) från Växjö Titans i lättvikt [70,3kg]. Bådas motståndare är obesegrade än så länge men i helgen kommer våra grabbar visa vart skåpet ska stå!

Efter mycket om och men har Bajad Damarkani (9-1-0) äntligen fått motståndare efter flertal avhopp. Han bestämde sig för att gå upp en viktklass från lättvikt till weltervikt [77,1kg]. På denna galan möter han Deldar Qaso (2-0-0) från Apex Kalmar, som är obesegrad hittills.

Sist men inte minst har vi Elias Ksia som gör sin debut i amatör A-klass! Han möter Faysal Sadek från Helsingborg Combat Sport som också gör sin debut.

Köp av biljetter och mer info kan ni läsa på wolfmma.se. Det går även bra att streama galan på wolfmma.tv.

Vi uppmanar och uppskattar alltid när våra klubbkamrater stöttar varandra!