Workshop med Coach Joakim Engberg!

6-7 Januari kör Joakim Engberg en workshop som han valt att kalla striking på djupet. Detta är kunskap han fått och organiserat under 20+ år tränande, resande och coachande med några av väldens bästa strikers. Ni kommer inte hitta denna info någon annanstans.

Varför ?
Denna workshop sträcker sig bortom vanliga kombinationer och kontringar. Jag erbjuder dig ett komplett ramverk för striking som du kommer kunna utforska och förbättra under de kommande 10-15 åren. Jag kommer inte bara att lära ut ”hur” man slår, utan också ”varför” och hur man effektivt tränar för att riktiga resultat så snabbt som möjligt.

För vem?
Detta passar bäst för den som behärskat grunderna i striking, stance, slag och förflyttningar.

Vad kommer vi gå igenom?
Förståelse för kroppsmekanik för att maximera kraft och precision Positioneringstekniker, inklusive din position i förhållande till motståndaren och er relation i ringen Effektivt hanterande av avstånd för att kontrollera och dominera fighten. Rytm och användningen av bruten rytm för att förbrylla motståndaren Finter för att skapa öppningar och överraska din motståndare En formel för attack som kommer att hjälpa dig träffa utan att bli träffad. Speciellt erbjudande för medlemmar på GBGMAC: Som medlem på GBGMAC får du en exklusiv rabatt på halva priset för denna workshop.

Missa inte chansen att ta din MMA-striking till nästa nivå! Anmäl dig redan idag och låt oss tillsammans utforska konsten av effektiv och intelligent striking.

Pris: 500kr för GBGMAC medlemmar
1000kr för icke medlemmar
Datum: 6-7 Jan
2024
Tid: 12- ca 15:00 båda dagarna
Plats: GBGMAC. Augustbarks gata 2
Anmälan: email joakim@gbgmac.se