Sista chansen att komma igång

Kommande vecka är det sista chansen att komma igång och den 25e februari stänger vi grupperna.

Efter kvällens pass på söndag om en vecka stänger vi intaget. Vi har då haft nybörjarintag och provträning i fem veckor och grupperna måste kunna gå vidare i träningen, annars hålls de tillbaka av att det kommer nya tränande hela tiden.

Flera grupper är fulla men vi har fortfarande plats i följande:

BJJ
Nybörjare Barn & Ungdom (8-14 år)
Nybörjare 15+

Boxning
Nybörjare Barn & Ungdom (7-12 år)
Nybörjare 13+

MMA
Nybörjare 15+ Grupp 2

Thaiboxning
Nybörjare 15+

Schema för de olika idrotterna hittar man här och en intresseanmälan kan man göra här.

Efter den 25 februari hänvisas nybörjare till höstterminen 2024 (grupper att anmäla sig till öppnas den 26 februari). Om man har tidigare erfarenhet/tränat förut kan man komma in i befintliga grupper även efter den 25 februari. Maila i så fall oss på info@gbgmac.se

Stängda grupper
MMA nybörjare grupp 1