Dags att köpa utrustning

Det börjar så sakta bli dags för alla att köpa utrustning så att träningen kan utvecklas med nya moment!

För att kunna gå vidare med träningen behöver alla köpa utrustning. Inom BJJ behöver man en dräkt för att kunna utföra en hel del tekniker. För alla stående kampsporter så är handskar högsta prioritet så man kan börja köra mitts.  Alla måste inte köpa allt på en gång, men det är dags att börja nu. Vissa saker kan tillfälligt ta slut men vi får leverans varje vecka.

Nedan kommer en kort sammanställning om vad man kan behöva:

Thaiboxare behöver boxhandskar, benskydd, tandskydd och susp (killar). Just boxhandskar är viktigt så att grupperna kan börja köra mitts etc. Det finns särskilda boxhandskar för barn (5-8 år 6 oz, 8-12 år 8 oz, 13+ år 12 oz).

MMA-utövare behöver MMA-handskar, benskydd, tandskydd och susp (killar). Skall man köra mycket sparring och mittsträning är det även lämpligt med boxhandskar.

Boxare behöver boxhandskar och tandskydd. Det finns särskilda boxhandskar för barn (5-8 år 6 oz, 8-12 år 8 oz, 13+ år 12 oz). En del vill köra med skor. Det är mycket viktigt att man då har särskilda inomhusskor så att man ej förstör mattan. Helst skall man beställa boxningsskor i så fall. Det är inget vi har i butiken tyvärr.

BJJ-utövare behöver en gi (dräkt) vi har bra och billiga BJJ-dräkter för barn.

Klubbkläder: Vi har också såväl GBGMAC t-shirt (299 kr) som GBGMAC Overall (1500 kr) och GBGMAC Sweatpants (500 kr) till försäljning i butiken.