!BREAKING NEWS! HANNA GÖR SIN PRO-DEBUT I ONE CHAMPIONSHIP!

”Jag har precis ringt TryggHansa och löst den festaste livförsäkringen. Nu kör vi ALL IN! Jag är beredd att dö där inne!” – Hanna Palmqvist om sin fight i ONE.

Den 3e Maj är det dags för One Fight Night 22. Main card pryds av svensken Smilla Sundell, och vår egna Hanna Palmqvist har tackat ja till att göra sin proffsdebut på samma kort. Hanna möter Chloe Cooke, en fighter som även hon gör sin pro-debut i denna match. De uppfattas vara välmatchade och det kommer bli en spännande kamp att se för oss alla! Fighten kommer utspela sig i Thailand, Bangkok i det kända Lumpinee Stadium.

Inte nog med att klubben gör sig kända i Thailand, utan vi har även närvaro i resten av världen. Den fjärde maj gör Nina ’Queen Beast’ Milosevic Tahiti osäkert med en fight mot Tahanahana Bernadino på motståndarens hemmaplan i Tahiti Fighting Championship. Samma datum går Johan Oldenqvist in i oktagonen i Dubai och representerar klubben i 971 Fighting Championship.
På hemmaplan i Sverige har våra tappra Alexander ’Håkan’ Håkansson, Jiffa Kundo och Elias ’Stuntarn’ Ksia kämpat i All Star Fight Night, där Alexander gått vidare i ’Rising Stars’ turneringen.

Vi ser med stoltet och lycka på hur våra fantastiska fighters fortsätter briljera världen över, och visar att GBGMAC visar hur tävling ska se ut på riktigt.