Hanna ”Hannimal” Palmqvist tar hem segern i sin proffsdebut på ONE Championship


Hanna ”Hannimal” Palmqvist gjorde en minnesvärd proffsdebut i ONE Championship genom att besegra Chloe Cooke. Med en fantastisk uppvisning av teknik och uthållighet visade Hannimal varför hon är ett namn att komma ihåg inom sporten.

Med en imponerande kraft visade Hanna sin styrka genom att göra sin proffsdebut på ett av världens mest prestigefyllda MMA-galor, med endast fem dagars varsel. Hon inte bara säkrade segern utan åkte också hem till Sverige från Bangkok på söndagen, och återvände till träningen redan dagen efter på måndagen. Det är den här uthålligheten och dedikationen som har gett henne smeknamnet Hannimal. Hon kämpar som ett vilddjur, dag efter dag, utan att klaga eller komma med ursäkter. En sann kämpe, från topp till tå, och vi ser fram emot att följa hennes fortsatta MMA-karriär med coach Joakim Engberg vid sin sida.

Utöver denna stora vinst för GBGMAC hade vi även vår fighter John Oldenqvist som tog hem segern efter en riktigt nagelbitare till fight i Dubai på 971 Fighting Championship.Och även en vinst för Nikolija ”The Queen Beast” Milosevic i TFC Challenger series i Tahiti.