GBG MAC ’ Best Academy’ på WESTSIDE SWT 35

I helgen var nybörjartävlingen för submission wrestling, Westside. Vi hade många fantastiska medlemmar som ställde upp och representerade klubben. Genom detta tävlingsengagemang från våra grymma nybörjare kammade klubben hem ’Best Academy’, med 19 vinster! Detta är en extra rolig bravad, när vi inte haft möjlighet att ha mer än en SW lektion i veckan, och ändå gjorde våra medlemmar så bra ifrån sig.
Speciella grattis till dessa medlemmar som lyckades kamma hem pallplatser:
Richard Leuchovius🥇
Tiresch Gulli🥇
Mujo Krakonja 🥇
Sebastian Ingle 🥈
Max Forczek🥉

Oavsett vinst eller förlust är det ett enormt steg att göra sin första tävling, något som många aldrig vågar göra. Ni ska vara stolta över er själva för att ni tagit det steget, och förhoppningsvis fortsätter vara tävlingsaktiva, då det inte finns något bättre sätt att mäta er kunskap och utveckling. Vi är stolta över er alla, bra kämpat! Ta med er informationen ni fått från era matcher och så ses vi på mattan.