Scheman för höstterminen 2024 klara

Totalt 34 ledarledda pass per vecka!

Vi har uppdaterat alla idrotters scheman inför höstterminen 2024, du kan hitta schemat här. Här kommer allmän information som det är viktigt att ta del av.

E-post om Grupp
Under de kommande dagarna kommer mail med information om grupptillhörighet att gå ut till alla medlemmar. Har du funderingar kring din grupptillhörighet så får du gärna kontakta oss, men läs informationen nedan först!

Uppflyttning till högre grupp
Alla som har haft närvaro under hela vårterminen har flyttats upp till fortsättare. Om man inte har varit aktiv sedan februari så flyttas man inte upp utan får gå om nybörjare.

Inte hoppa mellan grupper
Observera att man inte får hoppa mellan grupper. Tillhör man tex thaiboxning fortsättare så tränar man med den gruppen (vill du lägga till ytterligare en kampsport så kan du göra det till reducerat pris).

Kvar i nybörjargrupp?
Om man har gått i en nybörjargrupp och har haft låg närvaro är det alltså stor chans att man får köra i nybörjargruppen även till hösten. Vi strävar efter utveckling i alla grupper, träningen är progressiv och förhoppningen är att de som vill skall kunna tävla i en inte alltför avlägsen framtid. Då fungerar det inte att vissa inte kan grunderna, grunderna lär man sig i nybörjargruppen.

Säkerställ att du får mail
Alla mail går ut de närmaste dagarna, men vår server sprider ut mailen och skickar några i taget. Om du inte har fått mail senast den 15 juli, skriv till oss (men kolla ditt skräppostfilter först) så kommer personalen att uppdatera din e-postadress i vårt register. Notera att det är problem med live och hotmail (som båda blockerar många mailutskick). Vi rekommenderar gmail.

Terminsstart för fortsättare och upp
Vårterminen kör igång från och med den 12 augusti för fortsättare och upp.

Utrustning
Oavsett ålder så behöver man rätt utrustning för sin idrott. Boxare måste ha boxhandskar, thaiboxare boxhandskar och benskydd, BJJ-utövare dräkt etc. Om man inte har ordentlig utrustning så blir inte bara träningen mindre rolig, men stoppar utvecklingen både för dig själv och andra. I stort sett allt som behövs finns i butiken i entrén.

Facebook-grupp
Om du inte redan gjort det, så gå gärna med i vår Facebook-grupp. Där postas regelbundet nyhet och information och man kan ställa allmänna frågor med mera.

Nybörjare
Nybörjargrupperna kör igång från och med den 26 augusti. Är du en intresserad nybörjare så gör gärna en intresseanmälan! Provträna gratis första passet. Garanterad plats i en grupp får man efter att man tecknat autogiro. När en grupp är full så stängs den.

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på GBG MAC här.