Resultatet av Zone #3

John Oldenqvist gick sin debutmatch som proffs på Zone Pro League #3. Matchen avslutades tyvärr genom förlust via KO i första ronden. John har kämpat hårt med träning och diet, och vi är stolta över hans utveckling. Detta var första gången en fighter representerade oss med det nya namnet GBG MAC (Göteborg Martial Arts Center) och vi är glada att det var John.
Bra kämpat, vi är stolta som alltid och väntar spänt på nästa gång vi får se John i buren. Go Team!

”Kvällens största skräll skedde i den andra MMA-matchen. Hemmafightern John från GBG MAC är rutinerad och har en pålitlig defensiv. […] Vassa kombinationer med ruggigt snabba händer avslossades från start och innan John hann byta strategi, slank en hård cross rakt genom garden och sänkte göteborgaren. Medveten om hur väl träffen satt, visade Mohammed sportslighet och kastade sig inte ner med fler slag. En stilren och överraskande knockout. John återhämtade sig lyckligtvis snabbt och kunde lämna buren för egen maskin.” – Zone Pro League 2022