Klubben där allt är möjligt

Nyheter

Träning under hösten!

Begränsat antal platser i tillfällig lokal nära vår egen.

Det är säkert ingen som missat att vår “riktiga” start blir försenad. Men nu har vi hittat en ersättningslokal där vi kan köra med ett begränsat antal medlemmar under hösten.

Lokalen ligger bara några hundra meter från vår egen uppför Victor Hasselblads gata. Det är i Väktarskolans självskyddslokal som har egen ingång på gaveln av huset på Amalia Jönssons gata (bild nedan).


Lokalen är inte lika stor som vår egen (kommer att bli) och har bara en hall. Därför blir det ett mycket begränsat schema, se bilden överst i denna nyhet samt pdf här (de scheman som finns under menyn kommer att gälla VT23).

På grund av detta är antalet platser också mycket begränsat och det är först till kvarn = betalning som gäller (alla som gjort en intresseanmälan skall ha fått en länk). Fortsättare och upp kör igång från och med den 8 augusti. Nybörjare startar från och med den 22 augusti.

Det är med andra ord tyvärr en hel del grupper/pass som vi måste stryka under hösten. Dessa kör istället igång vårterminen 23, då enligt de scheman som finns under menyvalet scheman).

Vi kommer de närmaste dagarna att maila ut såväl information med en länk till denna nyhet som ett mail med betalningslänk. Om du redan har betalat och det tillfälliga schemat inte passar dig så maila oss så fryser vi din betalning fram till vårterminen 2023!