Registrera betalning för VT23

Nu är äntligen kortbetalningssystemet up and running och det är dags för befintliga medlemmar att registrera betalning för vårterminen 2023.

Vi har bytt till Payson och provdragningar har fungerat utan problem. Under tisdagen kommer vi att skicka ut ett mail med en länk. Om du är aktivt tränande nu under höstterminen och inte har fått ett mail senast onsdag den 30 november så kolla först ditt spamfilter. Hittar du inte mailet där så hör av dig till oss.

Man registrerar sitt kort (Visa eller Mastercard). Det fungerar ungefär som autogiro, dvs det dras ett belopp varje månad. Man betalar i slutet av månaden för nästkommande månad. Den första dragningen blir med andra ord i slutet av december (för januari).

Starten för befintliga medlemmar är från och med måndagen den 9 januari (Läs om terminsavslut för höstterminen här). Vi kommer att fortsatt i husera i Väktarkolans lokaler under vårterminen 2023 och du kan hitta vårens schema här.

Nybörjarstarten är från och med måndag den 23 januari. Gör gärna en intresseanmälan om du vill börja träna med oss.