Klubben där allt är möjligt

Nyheter

Information för nybörjarstarten!

Från och med idag måndag hälsar vi alla nybörjare välkomna. Här kommer lite information.

– Intresseanmälan & autogiro –
Gör gärna såväl intresseanmälan som signering av autogiro före du kommer. Behöver du hjälp så finns det personal på plats. Tveka inte att maila oss på info@gbgmac.se om du har frågor eller behöver hjälp!

– Kolla schemat –
Alla idrotternas scheman finns här. Kolla upp vilken tid din grupp kör.

– Kom i god tid –
Kom gärna i god tid så du slipper stress och köer.

– Hämta din tag i receptionen –
Är din betalning klar så är det bara att gå till receptionen och be och få en tag. Tagen skall visas för personalen i receptionen före varje träning.

– Omklädningsrum –
Omklädningsrummen finns direkt till vänster efter vändkorset. Herrarnas är till höger och Damernas till vänster.

– Toaletter –
I foajén finns en toalett . I herrarnas omklädningsrum finns två toaletter och i damernas finns två.

– Nödutgång –
Det finns en nödutgång på matta B, precis till höger när man ska kliva på mattan. Och det finns ytterligare en i herrarnas omklädningsrum mellan toaletterna och duschen.

– Stanna hemma om du är sjuk –
Se till att vara helt symtomfri i minst två dagar innan du kommer till träning. Har du signat autogiro så är din plats säkrad även om du måste vara frånvarande pga sjukdom. Glöm inte att vara noga med handhygien!

– Utrustning –
I början behövs ingen speciell utrustning. T-shirt och vanliga träningsbyxor går bra. Ta gärna med en vattenflaska.  I stort sett all utrustning du senare kan tänkas behöva kommer att finnas i butiken (kommer inom 3-4 veckor).

– Försäkring –
Alla medlemmar är försäkrade under sitt besök på GBGMAC via Folksam.

– Fb-grupp –
Vi har en fb-grupp för alla medlemmar, anhöriga mm, du hittar den här.  Har du allmänna frågor ställ gärna dem i gruppen.

– Ha koll på dina saker –
Vi har inga skåp till uthyrning på GBGMAC och vi tar inte ansvar för privat egendom. Ha med en ordentlig träningsväska. När du har bytt om så stoppa ner alla dina saker inklusive dina skor i väskan (lämna ingenting i omklädningsrummet) och ta med väskan och ställ den utefter kanten på mattan.

– Inga yttersidor på mattan –
MMA, thaiboxning och BJJ utövas barfota. Man kan även träna boxning barfota, särskilt i början, men sedan skaffar en del särskilda boxningsskor. Mattan får aldrig beträdas med ytterskor och tränar du boxning så säkerställ att dina boxningsskor helt säkert är rena!

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på GBGMAC här.

– Intresseanmälan –
Har du inte anmält dig ännu så gör det här.