Information för nybörjarstarten

Från och med idag måndag hälsar vi alla nybörjare välkomna. Här kommer lite information.

– Intresseanmälan  –
Gör gärna en intresseanmälan före du kommer. Behöver du hjälp så finns det personal på plats. Tveka inte att maila oss om du har frågor eller behöver hjälp!

– Provträning –
Du får prova första passet gratis (intresseanmälan skall dock göras). Anmäl dig i receptionen i god tid före ditt pass börjar (observera att det kan vara kö).

– Kom i god tid –
Kom gärna i god tid så du slipper stress och köer.

– Hämta din tag i receptionen –
Är din betalning klar så är det bara att gå till receptionen och be och få en tag. Tagen skall dras i vändkorset för inpassering varje träning. När reception inte är bemannad används även tagen för att komma in i lokalen.

– Kolla schemat –
Alla idrotternas scheman finns här. Kolla upp vilken tid din grupp kör och i vilken hall.

– Hall 1 och 2 –
Vi har två hallar på GBGMAC. Hall 1 är till vänster när man kommer in i lokalen, där tränar MMA och BJJ (och vuxna nybörjare i boxning). Hall 2 hittar man till höger när man kommer in i lokalen, där tränar Boxning och Thaiboxning.

– Omklädningsrum –
Omklädningsrummen finns till vänster efter vändkorset. Herrarnas (H) är till höger, närmast matta B och Damernas (D) till vänster närmast matta A.

– Toaletter –
I entrén finns det en toalett. Inne i herrarnas och damernas omklädningsrum finns två toaletter.

– Ha koll på dina saker –
Vi har inga skåp till uthyrning på GBGMAC och vi tar inte ansvar för privat egendom. Lämna inte dyra kläder eller värdesaker i omklädningsrummet, stoppa dem i din väska och ta med. Ställ dina ytterskor i skostället som finns precis vid ingången.
Bortglömda saker förvaras i en särskild låda i lokalen och töms en gång i veckan.

– Inga ytterskor på mattan –
MMA, thaiboxning och BJJ utövas barfota. Man kan även träna boxning barfota, särskilt i början, men sedan skaffar en del särskilda boxningsskor. Mattan får aldrig beträdas med ytterskor och tränar du boxning så säkerställ att dina boxningsskor helt säkert är rena. Ställ dina ytterskor i skostället som finns precis vid ingången!

– Nödutgång –
Det finns en nödutgång på matta B, det är en dörr vid sidan av boxningssäcken. Notera att utrymning dock även kan ske via den vanliga ingången på entréplan.

– Betalning/Autogiro –
Vi kör med autogiro för enklast administration och för att man skall slippa betala en stor summa på en gång. Du får en länk när du gör intresseanmälan men du kan också klicka här. Du kan signa efter ditt provpass, eller redan innan om du är säker på att du vill träna och vill säkra din plats. Om man saknar svenskt personnummer och/eller svenska bankkonton så kan man betala med swish. Obs vi tar inga kontanter.

– Stanna hemma om du är sjuk –
Se till att vara helt symtomfri i minst två dagar innan du kommer till träning. Har du signat autogiro så är din plats säkrad även om du måste vara frånvarande pga sjukdom. Glöm inte att vara noga med handhygien!

– Utrustning –
I början behövs ingen speciell utrustning. T-shirt och vanliga träningsbyxor går bra. Ta gärna med en vattenflaska.  I stort sett all utrustning du senare kan tänkas behöva finns i vår butik.

– Försäkring –
Alla medlemmar är försäkrade under sitt besök på AKC via Folksam.

– Fb-grupp –
Vi har en fb-grupp för alla medlemmar, anhöriga mm, du hittar den här.  Har du allmänna frågor ställ gärna dem i gruppen.

– Frågor & svar –
Det finns en ganska omfattande sida med svar på de flesta allmänna frågor om träningen på GBGMAC här.

– Intresseanmälan –
Har du inte anmält dig ännu så gör det här.