Dags för Zone Pro League #4

Nu är det dags att tagga till för höstens stora event, Zone Pro League #4. Eventet tar plats den 26e November, och vi kommer i vanlig ordning sälja biljetter inom klubben. Passa på att köpa era biljetter i god tid, då det är stort tryck och det ryktas om att en av våra egna favoritfighters kommer representera GBG MAC oktagonen.

Fotograf: Emelie Lager. Fighters: FILIZ DEMIRBEK VS MADELEINE SAENGTHONG

Fighters som tävlar på Zone 4 har chansen att plocka hem ett rejält arvode. Rekordstora bonusar med minst 100 000 kr i potten kommer delas ut till olika prestationer i buren. Bland annat i kategorierna ’submission of the night’ och ’performance of the night’.
Vi vill gärna se så många medlemmar på plats som möjligt, detta är ett evenemang då vi har möjlighet att umgås utanför mattan och lära känna varandra ännu bättre!
Läs mer om eventet på Zones egen hemsida, och beställ biljetter här

Foto: Emelie Lager. Coachen och legenden Joakim Engberg med vår fighter Anton Turkalj från senaste Zone#3