Stor nyhet för MMA-entusiaster – GBGMACs nya lokal har äntligen beviljats bygglov!

Spännande nyheter för alla som vill träna kampsport i Frölunda/Askim/Högsbo-området! GBGMAC har äntligen fått byggtillståndet som försenade öppningen av den nya lokalen på August Barks gata 2.  Vi kommer påbörja flytten i sommar och slår upp dörrarna för befintliga medlemmar från och med den 7 Augusti! Nya medlemmar får vänta lite till fram till den 21a Augusti.

Den nya lokalen kommer vara helt konstruerad efter våra behov med reception, omklädningsrum och två salar för kampsportsträning.  Vi kommer  fortsätta satsa på det vi gör bäst och kommer att satsa 100% på kampsport. Våra medlemmar kan fortsätta förvänta sig högklassig coaching med riktigt duktiga tränare. Nya stället kommer förutom MMA även ha klasser i BJJ (med och utan gi), Thaiboxning och Boxning. BJJ-barnklasserna fortsätter som vanlig och vi kommer introducera Thaiboxning för ungdomar.  Oavsett om du siktar på eliten eller bara vill träna för att hålla dig i form så kommer du ha en plats hos oss på GBGMAC. Vi tror att en säker och avslappnad miljö är avgörande för din träningsupplevelse. Därför kommer vi att lägga fokus på en god stämning, säker miljö och protokoll för våra instruktörer kring hur träningen ska bedrivas.

Hoppas du är lika glad över nyheten som vi är! Välkommen till GBGMAC!